OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.

Fjernvarme til Hedehusene Øst, Hedehusene Vest og Fløng

 

Klimaaftalen fra 2020 mellem regeringen og et stort flertal af Folketingets partier lægger op til, at naturgas og olie skal udfases som brændsel til boligopvarmning. Vi udruller derfor fjernvarme i Hedehusene Øst, Hedehusene Vest og Fløng i de kommende år (2021-2024).

 

Det betyder:

  • At du frit kan vælge mellem to grønne varmeløsninger, fjernvarme eller varmepumpe - eller beholde din nuværende opvarmning
  • At alle i de ovenfor nævnte områder, vil få et kampagnetilbud med gratis tilslutning til fjernvarme (stikledning), hvis det sker mens vi er i området
  • At beboerne i de ovenfor nævnte områder, med en måneds varsel, kan afmelde sig fra fjernvarmen uden omkostninger (bortset fra et mindre beløb til fjernelse af måler)
  • At du kan søge alle tilskud - undtagen tilskud til en varmepumpe (disse tilskud er ikke store - der er i 2020-26 afsat tilskud til varmepumper svarende til, at 6-7% af alle boliger med olie- eller gasfyr kan få tilskud).

Og hvis du ikke lige ved det: Høje Taastrup Fjernvarme er forbrugerejet, dvs. ejet af alle dem der får varme fra selskabet. Og et overskud bliver automatisk tilbagebetalt til forbrugerne det næste år.

 

I vil blive kontaktet i takt med at vi kommer ud i områderne, det vil sige, at når vi når til jeres område, får I diverse materiale i jeres postkasse, ligesom I bliver indkaldt til informationsmøde. Områderne vil ligeledes få besøg af vores udstillingsvogn, hvor I kan komme ind og se et fjernvarmeanlæg og tale med vores medarbejdere. 

 

Vi er allerede godt i gang med opgravninger i etape 1 og starter opgravning i etape 2 i foråret 2022, tryk her for at se de områder, hvor I lige nu kan få kampagnetilbud, og hvor I kan udfylde en tilslutningsaftale.

 

Når I har underskrevet en tilslutningsaftale, har I også mulighed for at indgå en aftale om et fjernvarmeanlæg på abonnement, så I sparer startomkostninger, og blot betaler et abonnement hvert kvartal, når I alligevel skal betale jeres aconto-varme. Læs mere om ordningen her.

 

      

 

 

« Tilbage

Se dit forbrug
Se tidligere aflæsninger og oplysninger registreret på din måler, opgørelser, styringstabel m.v.
 
Info om fjernvarmearbejder
Her kan du følge renoveringer, opgravninger m.v.
 
Kontakt os
Åbningstider:
Mandag-Torsdag kl. 8:30-15:30.
Fredag kl. 8:45-12:30.
Telefon: 4355 3010
 
Nyt fjernvarmeanlæg?
Så vælg vores abonnementsordning, så klarer vi det hele!
Med abonnementsordningen får du hurtigt, nemt og billigt nyt fjernvarmeanlæg.
 
Høje Taastrup Fjernvarme a.m.b.a.
Malervej 7 A
DK-2630 Taastrup

Tel. 4355 3010

E-mail: htf@htf.dk