OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.

Fjernvarme til Hedehusene Øst, Hedehusene Vest og Fløng

 

Vi udruller fjernvarme i nye område i Hedehusene Øst, Hedehusene Vest og Fløng i de kommende år (2021-2024), se hvilke områder her.

 

Det betyder:

  • At I får et tilbud om at blive tilsluttet fjernvarmen. Der er ingen pligt til at tilslutte sig.
  • At alle de i ovenfor nævnte områder, vil få et kampagnetilbud med gratis tilslutning til fjernvarme (gratis stikledning), hvis underskrift på aftale om fjernvarmetilslutning sker indenfor tidsfristen.
  • At I nu har mulighed for at få nem, sikker, grøn og billig varme.

Hvis jeres gasfyr er gået i stykker, så henvend jer til os, så har vi mulighed for at låne jer et midlertidigt gasfyr, indtil vi er fremme med fjernvarmen. Tilbuddet om lån af et gasfyr gælder dog kun, hvis det ikke er muligt at reparere jeres gasfyr. Vi kommer ud og vurderer om jeres gasfyr kan repareres - for jeres regning - eller om det skal udskiftes. Hvis vi vurderer, at det skal udskiftes, så installerer vi gratis et midlertidigt gasfyr hos jer. I skal selv fortsat betale for jeres gas, og I skal underskrive/have underskrevet en aftale om fjernvarmetilslutning.

 

I vil blive kontaktet i takt med at vi kommer ud i områderne, det vil sige, at når vi når til jeres område, får I diverse materiale i jeres postkasse, ligesom I bliver indkaldt til informationsmøde. Områderne vil ligeledes få besøg af vores udstillingsvogn, hvor I kan komme ind og se et fjernvarmeanlæg og tale med vores medarbejdere. 

 

Læs her om de ofte stillede spørgsmål, når vi graver til fjernvarme.

 

I har også mulighed for at booke et besøg af vores VVS-installatør til beregning af din abonnementspris, hvis I ønsker et fjernvarmeanlæg på abonnement. I sparer så startomkostninger, og betaler blot et abonnement hvert kvartal, når betaler jeres aconto-varme. Læs mere om ordningen her.

 

Og hvis du ikke lige ved det: Høje Taastrup Fjernvarme er forbrugerejet, dvs. ejet af alle dem der får varme fra selskabet. Og et overskud bliver automatisk tilbagebetalt til forbrugerne det næste år.

 

      

 

 

« Tilbage

Se dit forbrug
Se tidligere aflæsninger og oplysninger registreret på din måler, opgørelser, styringstabel m.v.
 
Info om fjernvarmearbejder
Her kan du følge renoveringer, opgravninger m.v.
 
Kontakt os
Åbningstider:
Mandag-Torsdag kl. 9:00-15:30.
Fredag kl. 9:00-12:30.
Telefon: 4355 3010
 
Nyt fjernvarmeanlæg?
Så vælg vores abonnementsordning, så klarer vi det hele!
Med abonnementsordningen får du hurtigt, nemt og billigt nyt fjernvarmeanlæg.
 
Høje Taastrup Fjernvarme a.m.b.a.
Malervej 7 A
DK-2630 Taastrup

Tel. 4355 3010

E-mail: htf@htf.dk