OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.

Fjernvarmen bliver forsinket i Reerslev, Stærkende og Tune

 

Høje Tastrup Fjernvarme har opnået en tilslutning i projektområdet på 71%. En genberegning af projektøkonomien viser dog, at projektet forventes at blive dyrere end det, selskabet har planlagt efter og informeret om. For at få det bedst mulige beregningsgrundlag inden projektstart gennemføres der nu en udbudsproces for anlægsarbejderne. Den proces forventes afsluttet i første kvartal 2025.

 

Kundevilkår

Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi kommer til at udsætte projektstart, men udover udsættelsen kommer genberegningen i første omgang ikke til at betyde ændringer for de kommende kunder”, betoner formand for Høje Taastrup Fjernvarme, Nils Olsen.

 

Det gælder stadig, at en kommende kunde kan benytte Høje Tastrup Fjernvarmes erstatningsordning, hvis kundens gasfyr skulle gå i stykker.

 

En kommende kunde kan fortsat melde sig fra fjernvarmen uden omkostninger, indtil det tidspunkt, hvor der bliver gravet en stikledning ind til kundens ejendom.

 

Og kundens gratis tilslutning til fjernvarme bliver ikke berørt af udsættelsen, når man har tilmeldt sig fjernvarmen inden for tidsfristen.

 

”Alle kunder er blevet orienteret om udsættelsen. Når vi kender anlægsprisen for hele projektet i første kvartal 2025, skriver vi til alle de kommende kunder igen om behovet for en prisændring. Indtil da behøver kunderne ikke at gøre noget”, forklarer Nils Olsen.  

 

Projektstart

Udskydelsen af udrulningen af fjernvarme til Reerslev, Stærkende og Tune betyder, at Høje Tastrup Fjernvarme i første halvår 2025 tager hul på arbejdet med at lægge fjernvarmerør fra det sydlige Hedehusene mod Reerslev.

 

Projektstart forudsætter, at anlægspriserne, efter den nye udbudsproces, viser sig at være holdbare for økonomien i projektet. Og det vil fortsat være en betingelse, at der er min. 56% tilslutning til fjernvarmen.

 

”Bestyrelsen i Høje Taastrup Fjernvarme er fortsat meget optaget af at gennemføre projektet. Jeg skal beklage, hvis der opstår usikkerhed om starttidspunkt og økonomien i projektet. Samtidig håber jeg på forståelse for, at vi er forpligtet til at sikre et økonomisk sundt fjernvarmefællesskab, for både eksisterende og kommende kunder”, slutter Nils Olsen.

 

For yderligere information: Bestyrelsesformand, Nils Olsen, 2325 1433. Direktør Thomas Hopp, 3010 3615.

 

 

« Tilbage

Se dit forbrug
Se tidligere aflæsninger og oplysninger registreret på din måler, opgørelser, styringstabel m.v.
 
Info om fjernvarmearbejder
Her kan du følge renoveringer, opgravninger m.v.
 
Kontakt os
Åbningstider:
Mandag-Torsdag kl. 9:00-15:30.
Fredag kl. 9:00-12:30.
Telefon: 4355 3010
 
Nyt fjernvarmeanlæg?
Så vælg vores abonnementsordning, så klarer vi det hele!
Med abonnementsordningen får du hurtigt, nemt og billigt nyt fjernvarmeanlæg.
 
Høje Taastrup Fjernvarme a.m.b.a.
Malervej 7 A
DK-2630 Taastrup

Tel. 4355 3010

E-mail: htf@htf.dk